Trafikavstängningar | Stockholm

Om Halleskog & Hansson

featured image for page Om företaget

Om företaget

Bakgrund

I februari 2009 grundades Halleskogs TA-planer och Etableringar. Ett företag som stadigt etablerade sig på Stockholmsmarknaden med ta-plans och tillståndsansökningar. Halleskogs har bidragit med kunskap och kvalité i många av de stora arbeten som utförts i Stockholm. Detta har lett till goda samarbeten med kommuner, trafikverket, bussbolag m.fl.

Efterhand har förfrågningar för helhetslösningar kommit in kring det material som krävs vid arbete på väg och relaterade arbeten och tjänster. 2019 startade därför Per Halleskog och Joakim Hansson systerföretaget Halleskog & Hansson Rental AB för att möta efterfrågan. Företaget byggdes upp runt starka värderingar med en god en god företagskultur och starka kärnvärden.

2021 slogs företagen ihop till Halleskog & Hansson AB. I den nya organisationen är vi ett bolag som möter kundernas önskemål och utmaningar tillsammans. Vi är idag 40 personer som alla har sitt expertisområde och hjälper gärna till med stora som små projekt. Vårt mål är att vara ett premiumföretag vilket för oss betyder att allt vi gör skall återspeglas i bra lösningar, snabba justeringar, utmärkt leverans.

2022 blev vi en del av Ramudden och Work Zone Safety Group, vi stärker upp leveranserna med nordens största utbud av trafikanordningar och kan nu leverera tjänster i världsklass till allt från minsta grop till ombyggnad av hela stadsområden. Vi har även stärkt upp tillståndsavdelningen i Solna för att vara ännu snabbare med leverans av ta-planer och tillstånd!

Halleskogs & Hansson AB är främst verksamt i Storstockholmsområdet och har sina lokaler i Vallentuna och Solna.

Vi är ISO certifierade!

ISO 9001,14001,45001

Tveka inte att Kontakta oss