Transporter | Stockholm

Transporter

Transporter

Våra transporter sker av välutbildad personal för att säkerställa att alla projekt och uppdrag utförs med så liten miljöpåverkan samt vara så kostnadseffektiva som möjligt. Idag består vår fordonspark av 50% eldrivna fordon.

Vi arbetar kontinuerligt för att elektrifiera vår fordonspark med målet att minska vårt miljöavtryck. Vår fordonspark består av många olika modeller, från personbilar och små transportbilar för mindre utställningar och arbeten till våra lastbilar för stora utkörningar och tyngre material.

Fordonsparken är utrustad efter de senaste miljökraven och vi prioriterar att ligga i framkant i miljöfrågan. Alla bilar väljs varsamt ut för att klara de olika arbetsuppgifterna på bästa sätt. Våra lastbilar t ex är formade för att ha så hög lastkapacitet som möjligt både på BK1 och BK2 kontra lyftkraft. Detta för att möjliggöra transport av våra tunga barriärer i Stockholms stad på så få mil som möjligt. Vid mindre utställningar använder vi oss av små flakbilar med kran som drar mindre bränsle.