En del av Ramudden

Halleskog & Hansson, en av de främsta aktörerna i Stockholm inom TA-planer och trafikavstängningar, fusioneras nu in under Ramudden AB

År 2022 förvärvade Ramudden AB hundra procent av aktierna i Halleskog & Hansson AB. Ramudden-koncernen erbjuder ett marknadsledande utbud av trafikanordningar, spetskompetens inom TA-planer och levererar tjänster i Norden och Baltikum.
 
"Ramudden och Halleskog & Hansson har samma värdegrund, vi skapar trygga arbetsplatser för våra kunder och tredjeman, vi är en trygg arbetsgivare och värnar om våra medmänniskor. Företagen har starka varumärken med samma målbild och syfte: Vi jobbar för att alla ska komma hem oskadda varje dag. Fusionen är ett naturligt steg för att stärka både Halleskog & Hansson och koncernen. Vi är stolta över att nu bli Ramudden”, säger Per Halleskog, grundare och verksamhetsutvecklare.
 
Genom förvärvet utökade Ramudden sin närvaro till totalt tio depåer i Stockholmsområdet och närmare 50 depåer över hela Sverige. Verksamheterna i Vallentuna och Solna fortsätter som tidigare med samma kontaktpersoner och personal, men nu med ännu bättre möjligheter och tillgång till material och tjänster i hela Sverige.
 

Vid eventuella frågor kontakta:

Per Halleskog 070 483 12 10
Joakim Hansson 072 316 12 10
Peter Stridsberg 070 228 69 97

Your safety. Delivered.