Om oss

Halleskog & Hansson är en helhetsleverantör för trafikanordningar och TA-planer med verksamhet i Stockholmsområdet. Från och med oktober 2023 är vi en del av Ramudden för att gemensamt ta verksamheten till nya höjder. En självklar utveckling för båda parter.

I februari 2009 grundades Halleskogs TA-planer och Etableringar. Ett företag som etablerade sig stadigt på Stockholmsmarknaden med ta-plans och tillståndsansökningar. Halleskogs har bidragit med kunskap och kvalité i många av de stora arbeten som utförts i Stockholm. Detta har lett till goda samarbeten med kommuner, trafikverket, bussbolag m.fl.
 
Efterhand har förfrågningar för helhetslösningar kommit in kring det material som krävs vid arbete på väg och relaterade arbeten och tjänster. 2019 startade därför Per Halleskog och Joakim Hansson systerföretaget Halleskog & Hansson Rental AB för att möta efterfrågan. Företaget byggdes upp runt starka värderingar med en god företagskultur och starka kärnvärden.
 
2021 slogs företagen ihop till Halleskog & Hansson AB. I den nya organisationen kunde de möta kundernas önskemål och utmaningar tillsammans. Idag jobbar cirka 40 personer på Halleskog & Hansson som alla har sitt expertisområde och hjälper gärna till med både stora och små projekt. Målet är att vara ett premiumföretag vilket betyder att allt de gör skall återspeglas i bra lösningar, snabba justeringar och utmärkt leverans.
 
2022 blev Halleskog & Hansson en del av Ramudden och på så sätt stärker vi nu upp leveranserna gemensamt med nordens största utbud av trafikanordningar och kan leverera tjänster i världsklass. Allt från minsta grop till ombyggnad av hela stadsområden. Vi har även stärkt upp tillståndsavdelningen för att kunna vara ännu snabbare med leverans av TA-planer och flera olika tillstånd.
 
Halleskogs & Hansson AB är störst i Storstockholmsområdet och har sina lokaler i Vallentuna och Solna.
 
Vi är självklart ISO certifierade!

Nu blir vi en del av Ramudden

Från och med oktober 2023 fusioneras Halleskog & Hansson in under Ramudden för att gemensamt ta verksamheten till nya höjder. En självklar utveckling för båda parter.

Läs mer